Tag en snak om jeres hverdagsmøder

Der er ingen smarte genveje til bedre møder. Til gengæld kræver det heller ikke lange studier at lave et godt møde. Opskriften er helt enkel: Alle skal forberede sig før et møde. Alle skal deltage i samtalen på mødet. Alle skal følge op. Grundlæggende handler det altså om gode mødevaner, og her er forklaringen på, hvorfor det er så svært: Vaner er svære at ændre. Især når det er en gruppe, der skal forandre samme vaner på samme tid.

Så tag en snak om jeres hverdagsmøder. Mødegangen har udviklet et virksomhedsspil med spillebrikker for hvert mødedilemma. Hver brik har gode spørgsmål og tips fra podcasten Mødegangen. Efter samtalen placeres brikken om en baseline, der hjælper jer til fælles prioritering af, hvad der er vigtigst for jer lige nu. Vi har samlet spørgsmål og svar samt tips og tricks. Læs mere her.

Virksomhedsspillet er et redskab, I kan bruge til at skabe bedre møder sammen. Det koster 499 kr. plus moms og forsendelse.

Vi tilbyder også workshops

Vil I gerne fordybe jer mere i, hvordan I kan optimere jeres hverdagsmøder?

Mødegangen tilbyder 3 timers workshop med faciliterede samtaler om jeres hverdagsmøder.

I workshoppen dykker vi ned i jeres mødekultur og får udpeget jeres konkrete behov for justeringer. Dertil konkrete tip og værktøjer til at lykkedes med forbedringerne i praksis efter workshoppen. Læs mere her

Sæt X ved workshop nedenfor, og vi kontakter dig for en snak om mulighederne.

 

 

KØB VIRKSOMHEDSSPIL ELLER WORKSHOP

Felter markeret med * er påkrævet

Rul til toppen